Drukdrukdruk
Door: Arjen
23 Januari 2011 | Nepal, Tānsen
Hoi lieve mensen in Nederland (en elders!)
Dit ben ik, Arjen, even om te zeggen dat we de afgelopen week weer even wat inactief zijn geweest. Dit keer een goede reden.
We zijn volop bezig geweest met de opdrachten en reflecties ter afronding van onze stage in het ziekenhuis hier.
Ik ben echt helemaal blij en vrolijk dat ik kan zeggen dat ik net alles af heb kunnen maken en dat ik voor het eind van de week weet of ik in maart een afgestudeerd verpleegkundige ben!!!
Als ik het weet laat ik het jullie echt snel weten!
Tot snel kan ik al wel zeggen denk ik. Eerst nog lekker vakantie :D
Groeten vanuit Nepal!
Arjen
Als ik het weet laat ik het jullie echt snel weten!
Tot snel kan ik al wel zeggen denk ik. Eerst nog lekker vakantie :D
Groeten vanuit Nepal!
Arjen
23 Januari 2011 - 15:39
inactief op de site dus he....;-) -
23 Januari 2011 - 17:15
Anke:
Super Ar, ik zal voor je duimen! -
23 Januari 2011 - 17:49
Willy:
Hoi Arjen,
Leuk om weer van je horen.
Ik weet heel zeker dat je straks
mooi nieuws zult hebben ,ik kan niet wachten!!
Ook verheug ik mij om jou weer te zien,en persoonlijk je belevenissen te horen.En natuurlijk ben ik onze afspraak niet vergeten dat jij es een keer bij mij komt buurten.
Ik heb Roxanna ook uigenodigd,dus
word het heel gezellig.
Dikke zoen en God bless. -
24 Januari 2011 - 07:11
Moeder Van Arjen:
Heel fijn voor je Arjen!! en Mijnske zet 'm nog eventjes op he!! JIj bent toch ook bijna zo ver.
't Zal raar zijn om dalijk klaar te zijn, terwijl je er al een tijd naar toe gewerkt hebt. Geniet er van en voor nu weer groeten vanuit Barendrecht -
24 Januari 2011 - 12:56
ArubaAArt:
Super! gaat je vast lukken! fijne vakantie! -
24 Januari 2011 - 16:07
Gerrieke:
Ey!
Relaxed dat je klaar bent man! Heb je nu geen taken hierna meer dan? echt nog 37 dagen vakantie? Wauw,...
Groetjes! -
24 Januari 2011 - 18:39
Harm:
Goed bezig! Heb jullie verhalen geregeld bij gehouden! Erg leuk om die foto's te zien met de kok van de TNS-kantine:P Geniet er nog van!
24 Januari 2011 - 19:03
Monique:
Hoi Arjen!
Gefeliciteerd , dat het AF is; je hoeft en je kan dus nu niets meer er aan doen>
Die neushoorn slaat alles! Groetjes uit een koud en saai Nederland>>Monique -
27 Januari 2011 - 11:27
Ik heb mijn punten! Ik ben klaar :D 8 maart de diplomering!!!! -
28 Januari 2011 - 09:12
Moeder Van Arjen:
Jou al gefeliciteerd Arjen, nij jij nog he Mijnske. al bijna klaar? Is het een beetje frusterend voor je nu Arjen al klaar is of kan je wel relaxed er onder zijn. Nog maar een paar daagjes toch als ik het goed begrepen heb. Ook jij heel veel succes er mee. En jij schrijft het toch ook gelijk hier wanneer het gelukt is?
Elke dag wordt op jullie webpagina gekeken.
Groetjes vanuit Barendrecht -
30 Januari 2011 - 17:01
Jos:
Arjen, van harte gefeliciteerd! Geweldig.
Nou die vakantie die kan alvast niet meer stuk, niet?
Mijnske, zet 'm op, heel veel succes.
Gods zegen,
Jos
30 Januari 2011 - 18:30
Roxanna:
Heeey Arjen,,
Van harte gefeliciteerd!! Echt super jo!!
Zo nu lekker relaxen!!!
We hebben elkaar alweer een tijd niet gesproken!!!
Mijnske nog maar heel even begrijp ik! Kop op!
Gods rijke zegen!
VAN HARTE GEFELICITEERD. -
04 Februari 2011 - 18:36
Patrick En Wendelien:
hey Arjen,
van harte gefeliciteerd! Echt super dat je volleerd pleeg bent geworden met zelfs internationale ervaring.
Veel plezier met je vakantie en tot over een maand.
Groetjes, Wendelien en Patrick. -
07 Februari 2011 - 13:36
Wendy:
Hey Mijnske en Arjen!
Geniet nog even van jullie laatste weken! En gefelicicteerd Arjen, super.
Groetjes Wendy