Trek @ Annapurna Conservation Area
Door: Mijnske
17 Februari 2011 | Nepal, Pokhara
Beste mensen!
We hebben zojuist even wat foto's geupload van onze 4 daagse trek door het Annapurna Conservation Area.. geniet ervan!
Liefs, Arjen en Mijnske
Liefs, Arjen en Mijnske
17 Februari 2011 - 12:25
Anke:
Wauw, leuke foto's weer!!! En mooie natuur. Zo krijg ik toch weer een kleine indruk van het landschap.
17 Februari 2011 - 12:35
Lisanne:
prachtige foto's hoor, k krijg dr wel de kriebels van zo mooi. Zeg, wanneer en hoe laat komen jullie es ff weer hierheen :)
Liefs lisanne -
17 Februari 2011 - 12:51
Sjanie:
Mooie foto's hoor! Geniet er nog maar even van voor jullie weer op Hollandse bodem zijn. -
17 Februari 2011 - 16:02
Martin:
heey mijns
fèèèèt
nog vil lol beleefd
heb jij geen vrienden ofzo???
jo mart -
20 Februari 2011 - 12:11
Patrick:
leuke foto's! Ik had ook niks anders verwacht Arjen: Op slippers de bergen in! :-)
Geniet er samen nog maar lekker van! -
25 Februari 2011 - 07:24
Moeder Van Mijnske:
WE ZIJN DE DAGEN AAN HET AFTELLEN..
GOEDE REIS EN BEHOUDEN THUISKOMST!!! LIEFS UIT BREUKELEN -
25 Februari 2011 - 09:55
Moeder Van Arjen:
Ligt aan de moeders vermoed ik, maar ik kwam ook naar deze site om jullie nog even te melden; Geniet nog fftjes van Nepal!!!! Succes met daarvan afscheid te nemen.
Goede reis en een behouden thuiskomst en we zien naar jullie uit!!!
Liefs vanuit Barendrecht! -
25 Februari 2011 - 10:20
Mijnske:
Kijk eens even wat voor geweldige moeders wij hebben ;)
We gaan er zeker nog even van genieten! Tot 2 maart @ Schiphol! Ik zie er ook naar uit! X -
25 Februari 2011 - 11:22
Ome Jan / Tante Diny:
HIEPERDEPIEP
Wat gaat de tijd toch vlug
Woensdag komen ze terug
daarom zij we heel erg blij
en wij zijn er natuurlijk bij
begroeten jullie op schiphol
dat is toch helemaal te dol
groetjes xxxx -
26 Februari 2011 - 18:11
Nel En Pien:
Nog een paar daagjes en dan zit het Nepal avontuur er weer op! Geniet nog maar van de laatste dagen!
hee mijns dit is laurien die nu achter de computer gaat het nog een beetje met mij gaat het goet. je komt over 4
nachtjes xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn